Over ons

Experiencewens laat jouw droom uit komen!

Bij ExperienceWens verzorgen we de ideale helikoptervlucht, slipcursus of een rit in je droomauto. Je kunt bij ons rijden in exclusieve sportwagens, zoals de Ferrari California, Lamborghini Gallardo, Audi R8, Aston Martin en de Porsche 911. We doen er alles aan om jouw ervaring onvergetelijk te maken. Daar werkt iedereen aan mee: van onze vriendelijke klantenservicemedewerkers tot onze deskundige instructeurs. Bij ons kan alles! Zolang het binnen de regels van de wet past, kun je het bij ExperienceWens zo gek maken als je zelf wilt.

Ons team bestaat uitsluitend uit creatieve, professionals die jou in het zonnetje willen zetten. We zijn er om jouw dag tot een succes te maken, of je nou wilt rijden in een snelle sportwagen, een indrukwekkende tocht wilt maken in een luchtballon of wilt bungeejumpen. Onze experiences zijn in heel Nederland (en sommige ook in België) te boeken, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Bekijk voor meer informatie onze agenda.

Niet wachten, maar go for it!

Onze Audi R8

Diamonds Are Forever, net als deze ervaring! Je krijgt in de 30 minuten Audi R8 Experience de tijd om je als een echte James Bond te voelen. Hoor de motor brullen, ga er goed voor zitten, en jij voelt je de koning te rijk! Waanzinnig wat een power, je neemt plaats achter het stuur van een Audi R8.

Deze achtcilinder, gegoten in vol Duits maatwerk laat alleen het allerbeste toe. Een auto die geboren is uit de racerij en het Quattro systeem dat zich al tal van jaren heeft bewezen. De sportieve kwaliteiten zorgen ervoor dat de auto zonder probleem meekomt met het verkeer. Van binnen en buiten is de auto afgewerkt met carbon fiber, extra opties en leder dat men alleen tegenkomt in echte exclusieve sportwagens. De doordachte technologieën van Audi, zoals het spaceframe en de hydraulisch instelbare suspensie zorgen ervoor dat de exoot betere rijeigenschappen heeft waar menig auto van Italiaanse makelij van zou dromen.

De Audi R8 is een hedendaagse vertoning van Picasso met een rauw randje. Een meesterwerk dat men van kleins af aan al boven het bed had hangen en waar men ’s nachts over droomde. De fantastische Audi R8 heeft een 4,2 liter V8 motor. Geniet daarom van uw eigen orkest in de achterbak van deze supercar, press the pedal to the metal!

 

Contactgegevens

Contactgegevens:
Telefoon: 085 4897651
E-mail: info@audir8wens.nl

Adres:
Vogelkersberg 5c
3755 BN  Eemnes

KVK: 60564865
BTW nummer: 8539.63.435.B.01